ebannerespa

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΑΡΙΟΥ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΑΡΙΟΥ

22/07/2013 | Τα νέα μας - 2013

Αναζητούμε έναν ικανό, εργατικό και αφοσιωμένο υποψήφιο ή υποψήφια με διάθεση να εκπαιδευθεί και να εξελιχθεί επιστημονικά. O/Η υπότροφος θα αμείβεται από το Ιατρικό Κέντρο Οφθαλμολογίας Athens Vision.

Ο υπότροφος θα συμμετέχει στο ημερήσιο πρόγραμμα του Οφθαλμολογικού Κέντρου και στο πρόγραμμα των χειρουργείων σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρού με τον οποίο συνεργάζεται. Στο χρονικό διάστημα των 9 μηνών θα εκπαιδευθεί σε όλα τα εξειδικευμένα τμήματα  (κερατοειδής, διαθλαστική χειρουργική, γλαύκωμα, αμφιβληστροειδής, οφθαλμοπλαστική / κόγχος και γενική οφθαλμολογία-καταρράκτης).

Θα μπορεί να πραγματοποιεί, επίσης, τις δικές του χειρουργικές πράξεις με επίβλεψη σε περιστατικά που θα προκύπτουν από το δικό του εξεταστικό έργο το οποίο αναμένεται να πριμοδοτηθεί από το Οφθαλμολογικό Κέντρο Athens Vision.

Ο υπότροφος αναμένεται να συμμετέχει σε ερευνητικά πρωτόκολλα και να παρουσιάσει προφορικές ανακοινώσεις σε 2 τουλάχιστον ελληνικά συνέδρια (Ενδοφακών & Πανελλήνιο) και σε 1 διεθνές, ενώ καλείται να συγγράψει και ένα τουλάχιστον επιστημονικό άρθρο σε περιοδικό με impact factor. Στο έργο αυτό θα έχει την αμέριστη βοήθεια όλης της ιατρικής ομάδας του Athens Vision.

Ο υποψήφιος καλείται να συμμετέχει με επιτυχία στις εξετάσεις για το Ευρωπαικό Δίπλωμα Ειδικότητας (European Board of Ophthalmology) χορηγία της εταιρείας Thea Synapsis.

Επιπρόσθετα, θα λάβει όλη την έμπρακτη και ηθική υποστήριξη ώστε να πραγματοποιήσει και ένα rotation σε κέντρο του εξωτερικού.

Με την ολοκλήρωση της υποτροφίας ο υποψήφιος θα λάβει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό χορηγία της εταιρείας System Vision.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας με ηλικία έως 38 έτη
  • Βεβαίωση ολοκλήρωσης εκπαίδευσης/ειδικότητας στην Οφθαλμολογία εως 30/8/2013 με δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις ειδικότητας
  • Βεβαίωση ολοκλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής από αυτές
  • Αντίγραφο ποινικού μητρώου
  • Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα
  • 3 Συστατικές Επιστολές

Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης
Ευάγγελος Γραγουδάς
Παναγιώτης Θεοδοσιάδης
Δημήτριος Παπακωνσταντίνου
Θεόδωρος Φιλιππόπουλος

Αλέξανδρος Χαρώνης

Γιώργος Χαρώνης

Παρακαλείσθε να αποστείλετε το φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά στην παρακάτω διεύθυνση
Ιατρικό Κέντρο Οφθαλμολογίας Athens Vision
Λεωφ. Συγγρού 328-330
Καλλιθέα 17673, Αθήνα
Με την ένδειξη: “Υποτροφία Γρ. Π. Γεωργαρίου”

Skip to content