Διαθέτουμε μια απο τις κορυφαίες ιατρικές ομάδες στην Ελλάδα... Ποιοί είμαστε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΕΤΣΟΣ, BSc, MSc

Ο Γιώργος Κολέτσος γεννήθηκε το 1964 στον Βόλo. Eίναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών επιστημών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχίου Γυμναστικής Ακαδημίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Shipping, Trade & Finance από το Cass (City) Business School και διπλώματος AMP από το Harvard Business School.

 

Eίναι ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Arator Συμμετοχών Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται σε επενδύσεις ιδιωτικών και διαχειριζόμενων κεφαλαίων, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής και επιχειρησιακής ανάπτυξης εταιρειών του ιδιωτικού τομέα, με εξειδίκευση στους κλάδους της υγείας, του τουρισμού και των καταναλωτικών προϊόντων. Επίσης, κατέχει διάφορες θέσεις σε διοικητικά συμβούλια ανωνύμων εταιρειών.

 

Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 20 ετών στη διοίκηση επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε στέλεχος του τομέα επενδύσεων και χρηματοδοτήσεων της Credit Lyonnais και της Piraeus Prime Bank με εξειδίκευση στο ναυτιλιακό κλάδο.

 

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Σαράντη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων και Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

 

Διαθέτει μακρά εμπειρία και εξειδίκευση σε: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις, Στρατηγικό Σχεδιασμό καιΕπιχειρησιακή Ανάπτυξη, Επενδυτικές Σχέσεις.