Διαθέτουμε μια απο τις κορυφαίες ιατρικές ομάδες στην Ελλάδα... Ποιοί είμαστε!

ΕΥΘΑΛΙΑ Ι. ΝΤΟΡΑ, MD

 

 

 

 

 

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

 

 

Διπλ. European Board of Ophthalmology

 

Ειδικότητες:
Διαθλαστική ΧειρουργικήΚαταρράκτης

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Ευθαλία Ντόρα γεννήθηκε το 1981 στην Κατερίνη. Αποφοίτησε απο το 1ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και το 2000 εισήχθη πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων όπου και αποφοίτησε το 2006 με βαθμό Λίαν Καλώς.

 

Κατά την περίοδο 2007-2008 συμμετείχε ως βοηθός στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του Α.Π.Θ. Το διάστημα 2008-2009 εκπλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Τήνου, επιστρέφοντας στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη ως βοηθός στο Πρότυπο Οφθαλμιατρείο Θεσσαλονίκης.

 

Το 2011 ξεκίνησε την εξειδίκευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης εως το τέλος του 2013. Τον Ιανουάριο 2013 διακρίθηκε κατά την συμμετοχή της στο 7ο EGS European Residents Glaucoma Course στη Γενεύη. Τον Μάρτιο του 2014 συνέχισε την εξειδικεύση της στην Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Α.Π.Θ στο Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, με εξάμηνη παράταση εως το Σεπτέμβριο του 2015. Τον Μάιο του ιδίου έτους πέρασε επιτυχώς τις Πανευρωπαïκές εξετάσεις στο Παρίσι και απέκτησε τον τίτλο του European Board of Ophthalmology (EBO) και τον Ιούλιο του 2015 πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις ειδικότητας Οφθαλμολογίας στη Θεσσαλονίκη.

 

Σαν ειδικευόμενη Οφθαλμίατρος εντάχθηκε στην ομάδα μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς της Τράπεζας Οφθαλμών της Α’ Οφθαλμολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ. Ως Ειδικός Οφθαλμίατρος συμμετέχει ανελλιπώς σε Ελληνικά και Ευρωπαïκά Οφθαλμολογικά συνέδρια σε αρκετά από αυτά ως ομιλήτρια.