ebannerespa

Αισθητική Χειρουργική Βλεφάρων

Αισθητική Χειρουργική Βλεφάρων

21/04/2015 | Αισθητική Οφθαλμολογία

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική τελευταίας γενιάς στοχεύει στην εξατομίκευση δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στη διόρθωση του εκάστοτε επιμέρους προβλήματος με συγκεκριμένες τεχνικές. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί παραμονή σε νοσοκομείο.

Άνω βλέφαρα

Ο χειρουργός στοχεύει στην επανατοποθέτηση των ιστών στην ενδεδειγμένη τους θέση με πολύ προσεκτική αφαίρεση πλεονάζοντος ιστού. {multithumb thumb_height=200 thumb_width=200}

 

aisthitiki_01_prin
aisthitiki_01_meta

 

Κάτω βλέφαρα

Η επίδραση της βαρύτητας είναι καθοριστική. Οι παλαιότερες τεχνικές βασίζονταν στην αφαίρεση δέρματος και λίπους και έδιναν αφύσικο αποτέλεσμα ενώ αρκετές φορές δημιουργούσαν προβλήματα με την θέση του κάτω βλεφάρου. Οι σύγχρονες τεχνικές στοχεύουν στην ανόρθωση του κάτω βλεφάρου και στην επανατοποθέτηση του λίπους με ελάχιστη έως καθόλου αφαίρεση δέρματος.

 

aisthitiki_02_prin
aisthitiki_02_meta

 

Μετωπιαίο lift

Η χαλάρωση του μετώπου και η πτώση των φρυδιών δημιουργεί αισθητικό πρόβλημα στο άνω τριτημόριο του προσώπου. Η ανόρθωση γίνεται μέσω μικροσκοπικών τομών στο τριχωτό της κεφαλής με σύγχρονο εξοπλισμό.

 

dermatika_03_prin
dermatika_03_meta

 

Lift μέσου τριτημορίου
του προσώπου (midface lift)

Τα κάτω βλέφαρα αποτελούν ενιαία ανατομική οντότητα με το μέσο τριτημόριο του προσώπου.Η επίδραση της βαρύτητας σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση των υποκειμένων ιστών του προσώπου δεν διορθώνεται ικανοποιητικά με το κλασσικό lift του προσώπου. Η ανόρθωση όλου του μέσου τριτημορίου του προσώπου γίνεται μέσω μικρών κρυφών τομών και η αισθητική αναζωογόνηση είναι ουσιαστική. Η αποκατάσταση είναι γρήγορη και δεν απαιτείται παραμονή σε νοσοκομείο.

 

dermatika_04_prin
dermatika_04_meta

 

Skip to content