ebannerespa

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις του Athens Vision, με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, αναβάθμιση, επέκταση και επιστημονική κατάρτιση, το Athens Vision αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα οφθαλμολογικά κέντρα στην ΝΑ Ευρώπη, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας οφθαλμολογικής φροντίδας.

Το κέντρο λειτουργεί με τρείς (3) διαγνωστικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής: Athens Vision Συγγρού, Athens Vision Αμαρουσίου, Athens Vision Πειραιά, και μία (1) ενιαία χειρουργική μονάδα Athens Vision Συγγρού (MHN), εξοπλισμένες πλήρως με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το κέντρο είναι άρτια στελεχωμένο με επιστημονικό, κλινικό (νοσηλευτές, οπτομέτρες) και διοικητικό προσωπικό, το οποίο διαθέτει υψηλή εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία.

Διαθέτουμε δεκαοκτώ (18) συνολικά εξεταστήρια, άρτια εξοπλισμένα με τα πλέον σύχρονα τεχνολογικά μέσα και ειδικά διαμορφωμένες χειρουργικές αίθουσες για το σύνολο των οφθαλμολογικών επεμβάσεων, προσθίου και οπισθίου ημιμορίου, και διαθλαστικής χειρουργικής, με συνολική δυνατότητα 60 και πλέον χειρουργικών επεμβάσεων ημερησίως.

Skip to content