ebannerespa

ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ 2011

14/10/2011 | Τα νέα μας - 2011

Δωρεάν Οφθαλμολογικός Έλεγχος – Παγκόσμια Ημέρα κατά της Τύφλωσης 2011

(Οκτώβριος 2011)

 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Τύφλωσης, 13 Οκτωβρίου 2011, το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος προσέφερε μια ΔΩΡΕΑΝ οφθαλμολογική εξέταση σε άτομα που πραγματικά το είχαν ανάγκη. Η οφθαλμολογική εξέταση των ασθενών διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συνολικά εξετάστηκαν 215 ασθενείς.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια του Ιατρικού Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας Athens Vision ν’ αφυπνίσει τους πολίτες σχετικά με τις αιτίες τύφλωσης και να γίνει συνείδηση σε όλους η ανάγκη για τακτική οφθαλμολογική εξέταση στα πλαίσια της πρόληψης (Προληπτική Ιατρική). Βέβαια, μια μόνο ημέρα δεν αρκεί για να μας υπενθυμίζει την ανάγκη αντιμετώπισης ενός τόσο σοβαρού ιατρικού ζητήματος.

Γι αυτό σύσσωμη η ιατρική ομάδα θ΄ εξακολουθήσει την ενημέρωση στα διάφορα δίκτυα πληροφόρησης και την ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσα από σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια, πρωτοβουλίες και άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Για περισσοτέρες πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ.

vision2020

Skip to content