ebannerespa

ΤΟ ATHENS VISION ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ NCBI

ΤΟ ATHENS VISION ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ NCBI

10/04/2010 | Τα νεα μας, Τα νέα μας - 2010

Το τμήμα της Οφθαλμικής Γενετικής του Ιατρικού Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας Athens Vision εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2010 στην παγκόσμια λίστα κλινικών που διευρενούν γενετικά νοσήματα σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφοριών σε Θέματα Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ (National Centre for Biotechnology Information- NCBI).

Το ΝCBI προσφέρει -μέσα από μια καλά οργανωμένη βάση δεδομένων- χρήσιμο υλικό σε όλους σχετικά με θέματα που αφορούν στην Βιοτεχνολογία όπως το DNA, η χαρτογράφηση γονιδιώματος, ο καρκίνος και διάφορες άλλες ασθένειες.

Σαν αποτέλεσμα, οι ιατροί του Athens Vision, Αλέξανδρος Χαρώνης και Απόστολος Ψυχογιός, έχουν πρόσβαση σε όλα τα γενετικά test που γίνονται σε έγκυρα ακαδημαϊκά κέντρα στην Αμερική όπως το πασίγνωστο εργαστήριο στην Iowa που είναι και το εγκυρότερο στον κόσμο.

Το Athens Vision είναι το μοναδικό οφθαλμολογικό κέντρο στην Ελλάδα το οποίο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει όλα τα γενετικά tests με σκοπό τη διάγνωση όλων των οφθαλμικών νοσημάτων και να στέλνει αυτά τα tests προς ανάλυση στα διάφορα αμερικανικά ιδρύματα.

Skip to content